Gohkhale metoda Ples Tehnike sprostitve Blog

Swing plesalka in inštruktorica

Swing plesalka in inštruktorica

Lindy hop, Charlestone, Solo jazz, Blues, East coast swing

Swing in blues plesalka, inštruktorica, koreografinja, članica Retronom plesne skupine, so-ustanoviteljica plesne skupnosti v Mariboru in sokreatorka plesne skupnosti v Ljubljani.

S swingom sem se prvič srečala leta 2005, ko sem se po naključju znašla na plesnem večeru v Ljubljani in se v trenutku zaljubila v ta sproščen in vesel ples. Dve leti kasneje mi je pot prekrižal tudi bolj čuten in počasnejši blues ples. Znanje sem pridobivala na različnih festivalih v tujini*. Od leta 2008 swing in blues ples tudi poučujem in nastopam v plesnih skupinah, sprva kot članica zasedbe Besne gliste, od leta 2014 pa članica skupine Retronom in Retronomke. Pot poučevanja me poleg rednih tedenskih tečajev v Mariboru in Ljubljani, zadnja leta vodi tudi v tujino. Moja strast je predvsem soustvarjanje plesne skupnosti in deljenje svojega znanja z drugimi.

*Darmstadt Swingdance workshop (Nemčija), Lindy Shock (Madžarska), Swing Crash (Italija), Swing Brother Swing (Italija), SitgesSwing (Španija), GNSH (London), Munich Blues Retreat (Nemčija), Blues Baby Blues (London), itd

Kako plešem?

Plesni tečaji, delavnice in animacije

Privatne plesne ure swinga za posameznike, pare ali manjše skupine

Želite hitro nepredovati? Želite delati na določenih detajlih vašega plesa? Privatne ure so namenjene vsem, ki želite hitro izboljšati svoj ples, ne glede na to ali ste začetni ali napredni plesalci. Gre za intenzivne ure, pri katerem se lahko posvetimo specifiki vašega plesa in želja.

Cena: 30 eur / 45 min / na osebo.

Prijave in več informacij
Na voljo sem tudi na telefonski številki 031 880 220.

Priprave na poročni ples v ritmu swinga

Želite na poroki nekaj zaplesati, vendar nimate veliko plesnega znanja in ne veste kako točno bi se tega lotili? Potem vabljeni, da se v nekaj urah naučite plesnih korakov na glasbo po vaši izbiri! Prijetne in sporoščene plesne kombinacije vam lahko nudijo sprostitev in veselje v tednih pred poroko, kot tudi na poročni dan.

Cena: 50 eur / 60 min / na par.

Prijave in več informacij
Na voljo sem tudi na telefonski številki 031 880 220.

Priprave na plesni nastop

Imate plesni nastop in vam manjka tehnike nastopanja? Želite s plesnim nastopom popestriti druženje s prijatelji ali rojstnodnevni dogodek? Se želite naučiti plesne koreografije s katero bi nastopili? Prilagojeno vašim potrebam je ustvarjalno polje za nastopanje skorajda neskončno. Vabljeni, da se prepustite izzivu.

Cena: 60 eur / 60 min / na skupino.

Prijave in več informacij
Na voljo sem tudi na telefonski številki 031 880 220.

Swing plesni tečaj po naročilu za skupine (število ur po dogovoru)

Plesni tečaji za skupine so namenjeni vsaki skupini ljudi, ki ima željo po druženju in plesu. Lahko ste skupina prijateljev, lahko ste del kolektiva v podjetju. Ples je orodje povezovanja, veselja in sprostitve. Trajanje tečaja je prilagojeno vašim željam.

Cena: 50 eur / 75 min / na skupino.

Prijave in več informacij
Na voljo sem tudi na telefonski številki 031 880 220.

*Vse cene veljajo za področje Ljubljane oziroma osrednje Slovenije. Za plesne tečaje v drugih regijah Slovenije se cene prilagodijo glede na stroške prevoza in časovnega obsega.

Naročite se na brezplačne
e-novice!

Vpišite vaš email naslov in redno boste obveščeni o novostih.

PRIJAVA

Naročite se na brezplačne e-novice!

Vpišite vaš email naslov in redno boste obveščeni o novostih.